Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vladimir Bebić podnio ostavku zbog bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Bebić (1946.) podnio je ostavku na mjesto vijećnika riječkog Gradskog vijeća zbog zdravstvenih problema, potvrđeno je iz Tajništva Gradskog vijeća.

Bebić je u Gradskom vijeću bio zastupnik političke stranke Ljevica Hrvatske, a u Vijeće je izabran s liste stranke Bebić Vladimir - Treći blok.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Slika nije dostupna Nakon duge i teške bolesti Umro V. Bebić, Bombarder s Kvarnera

Na vijećničkom mjestu će ga zamijeniti Irene Gregorović-Filipčić. 

Vladimir Bebić u Hrvatskome saboru proveo je jedan mandat, od 1992. do 1995. Za predsjednika Socijaldemokratske unije izabran je 1996.

Na lokalnim izborima 2001. pojavio se sa svojom nezavisnom listom. Iz te je liste osnovao političku stranku Treći hrvatski blok te se s njom, nakon njezina preimenovanja u Radničku partiju, zajedno s još pet političkih stranaka, 2007. ujedinio u stranku Ljevica Hrvatske. U njoj je zamjenik predsjednika.

Ostavku na mjesto gradskog vijećnika Bebić je podnio zbog teške bolesti koja zahtijeva višemjesečnu terapiju, navode u Tajništvu riječkoga Gradskog vijeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene