Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporedba

Vječno pitanje ljetnog kontinentalnog turizma - otići na rijeku ili u vodeni park

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do parkirnog se mjesta teško dolazilo na kupalištima diljem Hrvatske.

Koje su prednosti kupanja na rijekama, zna Ivana Pezo Moskaljov, a zašto mnogi odlaze u vodene parkove, provjerio je Vjekoslav Đaić.

Pročitajte i ovo Turisti nezadovoljni cijenama, ilustracija - 3 Veliko nezadovoljstvo Pogledajte paprene cijene na Jadranu! Mogle bi nas doći glave: "Pitanje je kako ćemo preživjeti iduću godinu" Turisti u Hrvatskoj, ilustracija - 5 Trenutno imamo 410.000 turista Hoće li paprene cijene odvratiti turiste od Hrvatske? "Nešto su rezervacije usporile…"

Kad upeče sunce nema boljeg rješenja od osvježenja u zelenoj Mrežnici. Zelena oaza, jedna od četiri karlovačke rijeke, pravi je mamac za kupače.

Odmor i rekreacija idealna su kombinacija, zabave tu ne nedostaje. Samo se treba odvažiti i zaveslati. Živo je i na gradskom kupalištu – skokovi u vodu su glavna zanimacija. Kad nisu u vodi, posjetitelji mogu igrati odbojku.

Tome bi mogli odoljeti možda oni koji više vole bazen - hlad pronađu pod suncobranima, a ležanje na travi zamjene udobnošću ležaljki. Bazen ne nudi samo plivanje nego i druge popratne sadržaje. Ima tu puno dobre glazbe, sadržaja za velike i male, tobogana, prskalica, umjetnih slapova, ali i umjetnih valova.

Usporedbu možete pogledati i u priloženom videu.  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene