Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Do parkirnog se mjesta teško dolazilo na kupalištima diljem Hrvatske.


Koje su prednosti kupanja na rijekama, zna Ivana Pezo Moskaljov, a zašto mnogi odlaze u vodene parkove, provjerio je Vjekoslav Đaić.

Vezani članci Sanja Živanović - 2 Pohvalili se da su u srpnju bili najbolji otok na Kvarneru: "Ako netko sada dođe, teško će do kreveta" Turisti u zračnoj luci Ministar o mjerama i koroni: ''Možemo s optimizmom gledati na budućnost''

Kad upeče sunce nema boljeg rješenja od osvježenja u zelenoj Mrežnici. Zelena oaza, jedna od četiri karlovačke rijeke, pravi je mamac za kupače.

Odmor i rekreacija idealna su kombinacija, zabave tu ne nedostaje. Samo se treba odvažiti i zaveslati. Živo je i na gradskom kupalištu – skokovi u vodu su glavna zanimacija. Kad nisu u vodi, posjetitelji mogu igrati odbojku.

Tome bi mogli odoljeti možda oni koji više vole bazen - hlad pronađu pod suncobranima, a ležanje na travi zamjene udobnošću ležaljki. Bazen ne nudi samo plivanje nego i druge popratne sadržaje. Ima tu puno dobre glazbe, sadržaja za velike i male, tobogana, prskalica, umjetnih slapova, ali i umjetnih valova.

Usporedbu možete pogledati i u priloženom videu.  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr