Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tuča, poplave, bujice...

Snažno nevrijeme pogodilo Virovitičko-podravsku županiju: Poznato hoće li biti proglašena elementarna nepogoda

Aktualno Galerija Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 3 Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 3 Foto: DNEVNIK.hr Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 2 Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 2 Foto: DNEVNIK.hr Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 1 Posljedice nevremena u Virovitičko-podravskoj županiji - 1 Foto: DNEVNIK.hr Igor Andrović i Matea Drmić Igor Andrović i Matea Drmić Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Andrović, župan virovitičko-podravski Galerija 1/5 >>
Virovitičko-podravski župan Igor Andrović je u Dnevniku Nove TV prokomentirao snažno olujno nevrijeme i otkrio hoće li biti prolašena elementarna nepogoda.

Vodena bujica i nevrijeme ne smiruju se u Virovitičko-podravskoj županiji! Štete su velike, a poplavljeno područje psjetio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Župan Andrović je u razgovoru s reporterkom Dnevnika Nove TV Mateom Drmić rekao da je istočni dio županije zahvalito nezapamćeno nevrijeme.

"U petak prvo velika tuča, nakon tog obilne kiše, bujica, poplave. Obišao sam dječji vrtić u Čačincima i poljoprivredne površine. Čekamo da općinska povjerenstva utvrde štetu i da idu prema zahtjevu za proglašenjem elementarne nepogode", kazao je Andrović.

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena u Slavoniji NA UDARU VIROVITIČKO PODRUČJE Drugo nevrijeme u dva dana: Voda se slijeva u kuće, prijeti velika šteta

Kazao je da će i županija, ali i država, pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpjeli štetu - neki od njih i stopostotnu.

"Za sada imamo informacije da će biti proglašena elementarna nepogodaza olujno nevrijeme, tuču i poplave", zaključio je Andrović. 

Više o olujnom nevremenu pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene