Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vraćate se kući'

Vijeće EU i na Facebooku zaželjelo dobrodošlicu Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijeće EU od utorka na svojim Facebook stranicama izviještava o ulasku Republike Hrvatske u Europsku uniju, želeći i na taj način izraziti dobrodošlicu našoj zemlji.

U utorak su tako na svojim FB stranicama objavili sliku zastave RH uz status 'Palac gore za Hrvatsku'. Isti dan su objavili i fotografiju šalice kave u kojoj piše 'Dobro jutro', a uz fotografiju se i objašnjava značenje te sintagme na engleskom jeziku.

Pročitajte i ovo Požar u trgovačkom centru u Varšavi Više od 200 vatrogasaca na terenu VIDEO Neviđeni požar uništio jedan od najvećih trgovačkih centara Donald Tusk Sastao se s vojskom Predsjednik europske države najavio: "Gradimo utvrde na granici, suočeni smo s hibridnim ratom"

>> Tema: Hrvatska u EU

Izražavanje dobrodošlice 'kulminiralo' je današnjim potpisom Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji te je objavljen video naziva 'Welcome Croatia' ili 'Dobrodošla Hrvatska'.

Istovremeno je i poljsko Predsjedništvo video uratkom izrazilo toplu dobrodšlicu našoj zemlji na svojim Facebook stranicama, o čemu možete pročitati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene