Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opomenu dobili oboje

VIDEO Zastupnik Domovinskog pokreta brutalno izvrijeđao saborsku zastupnicu: "Slušaj, nakazo jedna..."

Zastupnik Domovinskog pokreta Ante Prkačin s govornice je izvrijeđao saborsku zastupnicu Uršu Raukar Gamulin i nazvao je nakazom. Ona mu je odgovorila iz klupe, a opomenu su na kraju dobili oboje.

Burna srijeda u Saboru. Tema prijepora nije bila ni rasprava o povjerenju ministru Berošu koja traje ni odlazak ministra financija Zdravka Marića nego novi istup zastupnika Domovinskog pokreta, Ante Prkačina. S govornice je izvrijeđao saborsku zastupnicu Uršu Raukar i nazvao je nakazom. 

"Nađite mi jednog hrvatskog vojnika, bilo da pripada HOS-u, bilo da pripada Zboru narodne garde ili policiji, da kuka nad sudbinom afganistanskih izbjeglica. Zbog njih kukaju oni koji su navijali za Srbe i Jugoslavene dok su se s njima tukli, jer nisu imali dovoljno hrabrosti da se opredjele. Kao što bi se opredijelili da im se rodio jedan novi Josip Broz Tito, pa da ih povedu u državu Hrvatsku, nisu imali hrabrosti. E, sad kukaju nad sudbinom jer su svjesni", rekao je zastupnik Domovinskog pokreta Ante Prkačin. 

Pročitajte i ovo Rasprava u Saboru RASPRAVA O BEROŠU Zaiskrilo u Saboru, Plenković Bulju: "Išli ste glumatati na skupove o slobodi". Dobio odgovor - "Ukrali ste referendum i opet ćete uvesti stožeraške mjere"

"Sram Vas bilo", poručila mu je iz klupe Urša Raukar Gamulin, zastupnica Možemo!

"Slušaj, nakazo jedna, koliko te Bog unakazio tjelesno, toliko ti je i glavu", uzvratio joj je bezobrazno Prkačin kada ga je prekinuo potpredsjednik Sabora Željko Reiner te i njemu i Urši Raukar dodijelio opomene.

Reiner je upozorio Raukar Gamulin kako "ne može govoriti sa mjesta i vikati drugima".

Podsjetimo, ovo nije prvi ispad Ante Prkačina. Prije tjedan dana izvrijeđao je SDP-ovu Ikić Baniček.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene