Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli jahtu iz mora

VIDEO: Schumacherova 'igračka' ipak spašena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jahta 'That's It', na kojoj je Jadranom plovio automobilistički as Ralph Schumacher, potonula prije dva dana u šibenskoj marini, izvučena je na površinu. Milijun i pol vrijedno plovililo čini se, gotovo je neuništivo jer je nakon eksplozije i potonuća jahta u neočekivano dobrom stanju.

'That's it', zanimljivo je, jest zajednički naziv za potonulu jahtu i nikad održanu turneju Michaela Jacksona. Oboje otišli iste večeri. Kralj popa u vječnost, jahta na dno šibenske marine. Dvadesetmetarska ljepotica vezana je uz još neka slavna imena. Nakon jurnjave automobilskim pistama, na njoj je rado jurio brat Michaela schumachera i vozač formule jedan Ralph.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Slika nije dostupna Uzrok zasad nepoznat U Bilicama kod Šibenika planula jahta, potonula prije nego su je vatrogasci uspjeli ugasili

'Mislim da su svi već čuli da je Schumacher nekoliko puta plovio Jadranom baš na ovom brodu. jel bio baš zaljubljen u ovaj brod? Mislim da je zaljubljen u hrvatsku obalu', kazala nam je Irena Gaćina, direktorica prodaje NCP-a. Kako mlađi Schumi ne bi ostao bez svoje milijun i pol eura vrijedne ljubimice, unatoč eksploziji i požaru, spasilačke su službe učinle sve kako bi jahtu zadržale na površini. Ronioci su cijelog jučerašnjeg dana pripremali teren za podizanje brod s dna. Boce su se punile kisikom, pripremalo se za težak posao.

Brane su spriječile istjecanje nafte u more i ekološku katastrofu. Schumacherova igračka 'That's It' uz pomoć zračnih balona ponovno je ugledala svijetlo dana. I izgleda puno bolje nego što je itko očekivao. No tek će stručnjaci kazati može li opet na pučinu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene