Bivši premijer se pojavio na sprovodu Zvonimira Puljića.


Bivši premijer Ivo Sanader prvi se put, nakon što je napustio bolnicu, pojavio u javnosti - u pratnji supruge i osiguranja došao je na sprovod stranačkog kolege i prijatelja, saborskog zastupnika HDZ-a Zvonimira Puljića.

Vezani članci Slika nije dostupna Bianca uzburkala duhove: 'Nastavak ultimate fighta unutar HDZ-a' Slika nije dostupna Hebrang lagao cijelom narodu i prošao bez sankcija

>> FOTO: Komemoracija u povodu smrti Zvonimira Puljića

Podsjetimo, plovidbu Jadranom na jahti 'Malo vitra' bivši je premijer 7. kolovoza zamijenio bolesničkom posteljom. Zbog visoke je temperature prebačen u Kliničku bolnicu Fran Mihaljević. Dijagnosticirana mu je upala pluća, nakon čega je liječenje nastavio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu. Sanader je tijekom cijelog vremena provedenog u bolnici primao terapiju i svakim se danom osjećao bolje. Procjenjivalo se da će bolnicu napustiti u roku od 7 do 10 dana.

Prije pogreba u foajeu Hrvatskoga narodnog kazališta u Splitu danas je u povodu smrti Zvonimira Puljića, saborskog zastupnika i bivšega splitskoga gradonačelnika, održana komemoracija. Saborski zastupnik HDZ-a Andrija Hebrang istaknuo je da 'Zvonimir Puljić treba biti uzor svima u Hrvatskoj koji obnašaju važne dužnosti'. Po njegovim riječima, Puljića, koji je osvajao svojom smirenošću i znanjem, cijenili su svi saborski zastupnici. 'On nikad nije izlazio izvan okvira tolerancije i međusobnog uvažavanja', rekao je Hebrang.