Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KIDAM NALIJEVO

VIDEO Ministar nasmijao novinare: Pogledajte kako je Božinović pobjegao zbog neugodnog pitanja

Nakon što je upitan o aferi u HEP-u, ministar Davor Božinović prekinuo je konferenciju za medije, čime je izazvao smijeh novinara.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nakon sjednice Vlade izišao je pred novinare. Prvo je odradio svoje protokolarno obraćanje, a onda je upitan ima li za policiju posla u HEP-u te odmah završio konferenciju za medije.

"Hvala vam", rekao je ne obazirući se na pitanje, a zatim se odšetao, čime je izazvao smijeh okupljenih novinara.

Pročitajte i ovo Ilustracija četiri žene Rekle su mu da su medicinske sestre i da će ga pregledati, a onda su ušle u spavaću sobu

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH O šefu VSOA-e Milanović pozvao Plenkovića na hitni sastanak: "Možemo već danas!"

Podsjetimo, HEP je zbog viška plina bio prisiljen prodavati ga po jeftinoj cijeni, zbog čega je kompanija izgubila velik novac. Vlada je na današnjoj sjednici promijenila uredbu koja je omogućila aferu.

"Zbog dovoljne količine plina Vlada će obustaviti obvezu HEP-u da kupuje plin od Ine proizveden u Hrvatskoj", rekao je premijer Andrej Plenković te dodao da je namjera te obveze bila da građani imaju priuštiv plin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene