Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselija strana ugostiteljstva

'Pitao što mu to stavljam u hranu da se seksa cijelu noć'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odmiče špica sezone u kojoj se dogodio niz tragikomičnih sukoba gostiju i ugostitelja, o čemu smo redovito izvještavali. Gost je kao i obično uvijek u pravu, ali i ugostitelji imaju svoju stranu priču. Evo one veselije.

Iako ih se najčešće spominje kada dođe do nekog sukoba, ugostitelji najviše pamte brojne šaljive anegdote svojih gostiju. 'Jedan je nedavno gost rekao isto, dolazio je kod nas par večeri i rekao je da mu se nešto čudno događa ovdje nakon večere kod nas da se po cijelu noć seksa, da je to nevjerojatno, pita da šta mi to nudimo u hrani! Mislim, ima nevjerojatnih stvari!', kaže Stjepan Perić, vlasnik restorana u Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Nikolina Brnjac ''STAY SAFE IN CROATIA'' Ministrica Brnjac o planovima za nadolazeću turističku sezonu: ''Imali smo dobra iskustva, svakako bi mogla biti bolja od prethodne'' Splitska riva - 2 MINISTARSTVO POKREĆE KAMPANJU Hrvatska se priprema za turističku sezonu: Hoće li novi projekt ''Safe stay in Croatia'' uspjeti privući goste?

Ljubavni obračuni

Konobare ne zaobilaze ni ljubavni obračuni. Kako izgleda scena kada žena uhvati muža na ručku s ljubavnicom, zna vlasnik jednog šibenskog restorana. 'Projurila je tu pored šanka i nas. Niti dobar dan, ništa i ravno unutra u salu i onda vatra!', prepričava jednu situaciju vlasnik šibenskog restorana Joso Smolić. A iskusni ugostitelji znaju i tu neočekivanu vatru ugasiti. Kako kažu, sve uz dobro vino.
'Nakon godinu dana su se vratili i čestitali mi! Ona je mislila da je gotovo, da je njihovih 15 godina zajedničkog života otišlo u vjetar', kaže Smolić.

Traže pizzu bez tijesta

Za potrebe kojeg filma je izgrađen stari dio grada Dubrovnika? Pitanje je to jednog američkog turista. Ništa manje zbunjeni, kažu konobari, nisu ni gosti s mnogobrojnih kruzera. Naime, često nemaju pojma u kojem su gradu, pa ni u kojoj državi. Bisera ne nedostaje! 'Imamo goste koji traže capucchino bez mlijeka, pizzu bez tijesta. Nedavno je jedna gošća, Talijanka, tražila da rastjeramo sve golubove u Dubrovniku dok ona jede', Priča Perić. Bogati i slavni nisu imali takve želje. Ugostiteljima su dragi jer su najčešće jednostavni i ne traže mnogo. I što je najvažnije, daju najbolju moguću reklamu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene