Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati komičar Davor Jurkotić jučer je nazvao gradonačelnika Zadra Božidara Kalmetu kojeg se zadnjih dana povezuje sa Aferom Remorker te se nagađa da mu slijedi uhićenje.


Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta nasjeo je na jedan izrazito bizaran telefonski poziv, od navodnog tajnika Mladena Bajića, koji nije ostao nezabilježen. Na Youtubeu je video tog poziva vrlo brzo postao veliki hit, a broj pregleda neprestano raste.

Vezani članci Zdenka Peternel Peternel u obrani u aferi Remorker: "Moj odvjetnik se čudio kad sam mu rekla da se neću nagoditi" Božidar Kalmeta (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Kalmeta nakon oslobađajuće presude za aferu HAC-Remorker: "Ja sam to znao, ali tko je meni vjerovao?“; Uskok najavio žalbu

>> VIDEO 'Dosta mi je tog lika! Već me se mjesecima drži kao pijan plota!'

Sve počinje tako da Jurkotić predstavivši kao Tokić, tajnik Mladena Bajića, nazove Grad Zadar te traži samog gradonačelnika. Iako je Kalmeta već otišao iz ureda, on se vraća te se javlja na telefon. 'Tajnik Tokić' Kalmeti govori da Bajić za vikend planira posjetiti Zadar te da mu sam Kalmeta pronađe adekvatan smještaj s pogledom na Ugljan, brod, organizira roštilj i obavezno izlet na Kornate.

Kalmeta odgovara susretljivo, na sve pristaje i govori da će to biti riješeno. Poziv se nastavlja tako da ga 'tajnik Tokić' prespaja Bajiću, a njega naravno nikako ne može dobiti. Zabunom dobiva voditelja istražnog centra gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši promoćnici.

Nakon toga se Kalmeta natrag vraća Tokiću koji mu opet govori o gradelama i dogovoru oko novonastale situacije. Da biste i sami povjerovali u sve ovo, morat ćete pogledati priloženi video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook