Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije četiri godine

VIDEO "Ako ne stignem danas, glasat ću sutra sigurno": Sjećate se Arsena koji je postao viralan zbog ove izjave?

Hrvatsku uskoro čekaju parlamentarni izbori, a točan datum još nije poznat. Tijekom ovog vremena važno je educirati građane da je odlazak na izbore izuzetno važan, kao i da izbori traju - jedan dan.

Hrvatska je svrstana među četiri europske zemlje s najnižim stopama izlaznosti na izbore, pokazala je to studija Zaklade Fridrich Ebert. Hrvati ne vole ići na izbore te nam je izlaznost među najlošijima u Europi.

Osim što ne vole ići na izbore, čini se da je problem što nisu dobro upućeni u detalje izbora, poput toga da se izbori održavaju samo jedan dan i to obično u nedjelju.

Pročitajte i ovo Raspuštanje Sabora - 1 Izglasan lex AP Raspušten je Hrvatski sabor: "Gute Reise, auf Wiedersehen u Remetincu"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Ususret izborima Vlada usvojila novi paket pomoći: Pogledajte koje su sve mjere uključene

Na prošlim izborima za europski parlament 2019. reporteri Dnevnika Nove TV upitali su građane hoće li i jesu li glasali te što očekuju od izbora. 

Građani na biralištima Arsen na dan izbora Foto: DNEVNIK.hr

Arsen Glava iz Zadra tada je rekao kako još nije glasao, ali će to napraviti.

"U toku dana, ako stignem ići ću na glasanje", kazao je. Na pitanje što će učiniti ako ne stigne, rekao je: "Ako ne stignem, onda ću sutra sigurno".

Pročitajte i ovo Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

Arsen, nažalost, ipak nije otišao na glasanje toga dana, što je tada potvrdio za Dnevnik Nove TV.

"Ajme, ja sam bio bolestan jučer, kamera je slučajno naletjela na mene, prepali su me malo... Što da vam kažem? Jesam li glasao? Iskreno, sve sam ih kulturno otkantao", kroz smijeh je tada rekao Arsen.

Zadarski obrtnik inače jedugogodišnji član HDZ-a.Hrvatsku uskoro čekaju parlamentarni izbori, a točan datum još nije poznat i to će odrediti predsjednik RH Zoran Milanović. Zbog Arsena i onih koji ne znaju ponavljamo izbori se održavaju jedan dan i ako taj dan ne stignete glasati, nećete to moći dan nakon. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene