Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja

VIDEO Zavadlav opet napravio show u sudnici: "Vi ste to mene morali prije pitati. Pa neću vam upadati u riječ"

Aktualno Galerija Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 1 Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 1 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 2 Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 2 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 3 Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 3 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL +0 Nastavljeno suđenje Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 4 Galerija 1/4 >>
Suđenje Filipu Zavadlavu zbog trostrukog ubojstva ni danas nije prošlo bez incidenta.

Na Županijskom sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Filipu Zavadlavu zbog trostrukog ubojstva, a ni današnje ročište nije prošlo bez incidenta. Naime, dok je sutkinja obavještavala prisutne kada će se održati nova rasprava te pitala njegova odvjetnika ima li primjedbi, Zavadlav se pobunio.

"Zbog čega ste samo njega pitali ima li primjedbi, a ne mene?", pitao je, na što mu je sutkinja odgovorila da je to učinila jer je on njegov branitelj i da se nije javio za riječ.

"Neću upadati u riječ ni vama ni njemu", prekinuo je sutkinju te rekao da ima primjedbi, ali da ih neće poslati do četvrtka, kada je zakazana iduća rasprava.

Pročitajte i ovo Dalibor Milas NASILJE NAD ŽENAMA Teolog reagirao na skandaloznu izjavu svećenika Ike Mandurića: "Nije, Ike, Denis Buntić učinio lošu stvar, nego je počinio više kaznenih djela"

Sutkinja mu je također objasnila da sve kratke primjedbe može iznijeti odmah, a ako ih ima više, može ih poslati u pisanom obliku ili ih iznijeti u četvrtak.

"Morali ste vi mene ranije pitati slažem li se ja s tim", bio je uporan Zavadlav, nakon čega je dobio upozorenje od sutkinje.

"Dužni ste poštivati red u sudnici. Imate se pravo javljati za riječ kad vam sud to kaže, a sud zna kako i sud upravlja rasporedom. Tako da se iznošenje primjedbi treba uklopiti u raspravu", napomenula je.

"Cijenjena sutkinjo", pokušao ju je ponovo prekinuti, ali je sutkinja završila s raspravom.

Pročitajte i ovo Zračna luka Gatwick bolesni kontrolori Zbog epidemije koronavirusa otkazane stotine letova u jednoj od najvećih zračnih luka

Zavadlav je i tijekom ročišta u ponedjeljak napravio show u sudnici. Vrijeđao je žrtve i tvrdio da nije ubojica te je tražio da se presuda na ponovljenom suđenju što prije donese. Podsjetimo, na prvom suđenju proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene