Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sridašice'

VIDEO Divno prijateljstvo: Zadranke se SVAKE srijede druže već 42 godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za mnoge je tek običan dan u nizu, ali za pet Zadranki srijeda je sve na svijetu! Dan za druženje i tradicija koju održavaju nevjerojatne 42 godine!

Nada Kaurloto, Ana Olić, Rajka Franov, Rajka Kuštera, Melita Govorčin druže se u Zadru svake srijede popodne. 'Nekako je lakše kad se nađeš. Ne treba ti ništa reći, dovoljno je da se pogledaš i da ti da ruku. I da znaš da je tu', kaže Ana Olić.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

A zašto baš druženja srijedom? Pa zato što im je to bio jedini prikladan dan u vrijeme kada se vozilo u parne i neparne dane. 'Kad ćemo se naći? Onda kad ja mogu voziti. I od tada je počela ta srijeda', rekla je Rajka Franov.

VIDEO Prijateljice kojima Zagreb i Dubrovnik nisu predaleko...

Riječ 'srijeda' čak su ugravirale preminuloj prijateljici na posljednje počivalište.'Odmah je to došlo spontano, bez puno razmišljanja. Ona je sastavni dio naše srijede. Ne dolazi ništa drugo u obzir', rekla je Rajka Kuštera.

'Svi sa strane govore i čude se tim silnim godinama. Možda je kriv i svemir, nešto prebrzo je prošlo', rekla je Melita Govorčin. Ali njihovoj slozi nema kraja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene