Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za mnoge je tek običan dan u nizu, ali za pet Zadranki srijeda je sve na svijetu! Dan za druženje i tradicija koju održavaju nevjerojatne 42 godine!


Nada Kaurloto, Ana Olić, Rajka Franov, Rajka Kuštera, Melita Govorčin druže se u Zadru svake srijede popodne. 'Nekako je lakše kad se nađeš. Ne treba ti ništa reći, dovoljno je da se pogledaš i da ti da ruku. I da znaš da je tu', kaže Ana Olić.

Vezani članci Wingf for Life Najemotivnija utrka na svijetu i ove godine ujedinit će svijet: "Toliko je pozitivne energije na jednom mjestu. Zaboraviš granice i bol" Premijer Andrej Plenković u Šibeniku Plenković odgovorio Milanoviću: "On je licemjer, dodvorava se krajnjoj desnici. Pa nije uzalud danas spomenuo Stojadinovića"

A zašto baš druženja srijedom? Pa zato što im je to bio jedini prikladan dan u vrijeme kada se vozilo u parne i neparne dane. 'Kad ćemo se naći? Onda kad ja mogu voziti. I od tada je počela ta srijeda', rekla je Rajka Franov.

VIDEO Prijateljice kojima Zagreb i Dubrovnik nisu predaleko...

Riječ 'srijeda' čak su ugravirale preminuloj prijateljici na posljednje počivalište.'Odmah je to došlo spontano, bez puno razmišljanja. Ona je sastavni dio naše srijede. Ne dolazi ništa drugo u obzir', rekla je Rajka Kuštera.

'Svi sa strane govore i čude se tim silnim godinama. Možda je kriv i svemir, nešto prebrzo je prošlo', rekla je Melita Govorčin. Ali njihovoj slozi nema kraja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook