Čitateljica iz Zagreba nam je poslala fotografije i kazala kako su se vatrogasci gotovo cijelu noć borili da ugase vatru u Lučkom.


Oko ponoći je u skladišnom prostoru tvrtke Top team plus u Hrastovićkoj 21 u Lučkom buknuo požar. Osnovna djelatnost te tvrtke je uvoz i veleprodaja školskog i uredskog pribora. Čitateljica nam je poslala fotografije i kazala kako su vatrogasci do ranih jutarnjih sati gasili požar.

Iz gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama potvrdili su da su noćas u 00:01 sat zaprimili dojavu od operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru u skladišnom prostoru veličine 40x15 m, u Lučkom, Hrastovićka 19.

Na mjesto intervencije izašlo je 18 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba s 5 vatrogasnih vozila te dežurni policijski službenici PUZ-a. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.

Iz JVP-a su nam potvrdili da je požar ugašen te kazali da je sada u tijeku raščišćavanje požarišta. O uzroku izbijanja vatre nisu htjeli nagađati već su kazali da će to biti poznato nakon što policija obavi očevid.