Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar gafova

Zabavu organizirao na 10.4., pa je otkazao: 'Ne igram se kauboja i indijanaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Proslava je otkazana jer sam išao na prijem japanskog veleposlanika", pokušao je objasniti ministar Varga.

Ministar zdravlja Siniša Varga tvrdi kako otkazivanje proslave za zaposlenike njegovog ministarstva, koja je trebala biti održana 10. travnja, nema nikakve veze s obljetnicom osnutka NDH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nezadovoljan odlukom APEL BIVŠEG MINISTRA 'Programi moraju biti apolitični, a pacijenti na prvom mjestu svakog ministra' Slika nije dostupna Pljesak nakon obavijesti Kostopeč: Varga me tužio zbog klevete; Varga: Tužba je povučena

"Proslava je otkazana jer sam išao na prijem japanskog veleposlanika", objasnio je ministar Varga, a na dodatni upit o samom datumu kada se zabava trebala održati dodao kako ne zna koji je to datum trebao biti.

"Ne znam, ne igram se kauboja i indijanaca", kazao je ministar te dodao da bi troškove proslave snosio on osobno te ravnateljica HZZO-a Tatjana Prenđa Trupec.

Varga: Hrvatska je po pojavnosti karcinoma daleko iznad prosjeka Europske unije

Podsjećamo, ministar zdravlja pozvao je sve zaposlenike ministarstva na veliku proslavu koja se trebala održati 10. travnja.

“Pozivamo sve djelatnike na zajedničko druženje 10. travnja 2015. godine od 21 sata pa do kasno u noć, u restoranu Ksaver, ispod Ministarstva zdravlja. Uz hranu i piće zabavljat će DJ Petar Marko i voditi karaoke. Sa sobom donijeti dobro raspoloženje, želju za opuštenim i bezbrižnim druženjem, stoji u pozivu koji je 9. travnja upućen svim zaposlenicima MZ-a”, stoji u pozivu Ministarstva zdravlja koje je poslano na službene mail adrese zaposlenicima.

Nakon nekoliko upita o samoj zabavi, novinari su uvidjeli kako bi se zabava trebala održati na dan osnivanja NDH. Ministar na to nije reagirao, no ubrzo je svima stigao dopis o otkazivanju zabave zbog neodgodivih obaveza ministra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene