Vanja Marušić
Vanja Marušić Foto: Matija Habljak/Pixsell

Vanja Marušić svečano je prisegnula na dužnost ravnateljice Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) nakon što ju je glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek imenovala na tu dužnost, izvijestilo je u ponedjeljak Državno odvjetništvo (DORH).


Osim što je Vanja Marušić prisegnula na dužnost ravnateljice USKOK-a, u ponedjeljak su svečano prisegnuli i novi zamjenici državnih odvjetnika.

DORH je priopćio da je Gordan Rokić svečano prisegnuo na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Karlo Martić na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Miro Bulj I Miro Bulj ima nešto za reći o dva svečana ispraćaja vojnika u Varaždinu: "Zgrožen sam ponašanjem ministra obrane "

Davor Smoljan svečano je prisegnuo na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a Luka Smoljan na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, dok je Božana Bagarić prisegnula na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, dodao je DORH.

Nevenka Maras Profesorica o gledanju utakmica u školama: "Nisam za prekidanje nastave, ali sam za to da se utakmica gleda uz uvjet da se sve pomno pripremi"

Marušić je prisegnula pred glavnom državnom odvjetnicom Zlatom Hrvoj Šipek, koja ju je na mjesto ravnateljice i imenovala, a zamjenici državnih odvjetnika prisegnuli su pred predsjednikom Državnoodvjetničkog vijeća.

DORH ističe da je svečanoj prisezi prisustvovao i ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju