Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrušio se na Banožića

I Miro Bulj ima nešto za reći o dva svečana ispraćaja vojnika u Varaždinu: "Zgrožen sam ponašanjem ministra obrane "

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Sinja, Mostov Miro Bulj na Facebooku je komentirao dvostruki ispraćaj hrvatskih vojnika.

"Kao bivši profesionalni vojnik i časnik HV zgrožen sam ponašanjem ministra obrane Marija Banožića zbog čijeg se sukoba s predsjednikom Milanovićem hrvatski vojnici moraju dva puta postrojavati u istom danu i to za istu stvar", počeo je Miro Bulj na Facebooku svoj komentar o današnjim događanjima u Varaždinu.

Tamo su se organizirala dva ispraćaja 38. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju KFOR u Republiku Kosovo, jedan za ministra obrane, drugi za predsjednika i vrhovnog zapovjednika.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Misija KFOR Milanoviću nije neugodno zbog dva ispraćaja hrvatskih vojnika: "Ja imam đon obraz i meni nikada nije neugodno, ali mi je žao"

Pročitajte i ovo Mario Banožić Milanović dolazi kasnije Banožića pitali je li mu neugodno: "To pitajte Milanovića. Meni je čast što sam došao ispratiti hrvatske vojnike"

"Hrvatski vojnik ima svoje dostojanstvo i ne smije trpjeti zbog političkih sukoba i netrpeljivosti. Što bismo da smo u ratnom stanju? Bi li se naši vojnici morali dva puta postrojavati? Zamislite da nas je u ratu postrojavao prvo u 12 sati ministar obrane Gojko Šušak, a dva sata nakon vrhovni zapovjednik Franjo Tuđman!" dodao je Bulj i završio riječima: Tužno, jadno i sramotno!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene