Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Požar na Marjanu izazvao je otvoreni plamen ili žar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok jučerašnjeg požara u park šumi Marjan, u kojem je izgorjelo oko 2300 četvornih metara raznog raslinja je otvoreni plamen ili žar, izvijestila je splitska policija.

Vatra na Marjanu je buknula oko 10,40 sati sjeverno od ZOO vrta. Brzom intervencijom vatrogasaca vatra je lokalizirana već u 11 sati, a izgorjelo je nisko raslinje, trava i osušene borove iglice.

Obavljenim očevidom policija je utvrdila kako je središte izbijanja požara u neposrednoj blizini šetnice. Vatra se zadržala u prizemnom dijelu borove šume tako da je došlo do površinskog nagaranja stabala bora u visini do jednog metra.

U prvom požaru na Marjanu koji je izbio u ponedjeljak izgorjelo je oko 3500 četvornih metara borove šume i trave. U tijeku je provođenje daljnjih policijskih istraživanja. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene