Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo radno mjesto

USKOK podigao optužnicu protiv šefa agencije za zaštitu prirode zbog zapošljavanja bliske prijateljice

Aktualno Galerija Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 5 Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 2 Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 4 Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 3 Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Uhićenja u Osijeku, ilustracija - 1 Galerija 1/5 >>
Osim protiv ravnatelja, u optužnici su i troje zaposlenika Agencije. Tereti ih se za trgovanje utjecajem, zlouporabu položaja i ovlasti te poticanje na kaznena djela.

Zbog sumnje u namještanje natječaja za zapošljavanje USKOK je podigao optužnicu protiv ravnatelja Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima i troje zaposlenika.

Pročitajte i ovo Večernji potres kod Petrinje Već drugi danas Novi potres na Baniji: "Kuća se zatresla", "Ovaj je sada duže tresao, što je to danas?"

Prema navodima USKOK-a, ravnatelj je osigurao izmjene dvaju pravilnika kako bi se otvorilo novo radno mjesto s uvjetima prilagođenim jednoj od radnica - bliskih prijateljica. Tereti ih se za trgovanje utjecajem, zlouporabe položaja i ovlasti te poticanje na ta kaznena djela. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene