Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazana deložacija

Unatoč presudi ne izlaze iz stana u koji su provalili prije deset godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako najavljena za danas, deložacija obitelji Malić iz stana u vlasništvu Grada je odgođena! Iako je Općinski građanski sud još 2008. donio rješenje da iz njega moraju iseliti, obitelj Malić to nije učinila.

Stan veličine 71,52 četvornih metara je gradski, a Općinski građanski sud je 2007. utvrdio da je obitelj smetala Gradu Zagrebu u mirnom posjedu toga prostora, no obitelj se nije iselila ni nakon sudskog rješenja iz 2008. godine.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Nakon 13 godina Gradu Zagrebu promijenjen kreditni rejting Divlje odlagalište otpada - 3 Obnova od potresa U Zagrebu bujaju divlja odlagališta građevinskog otpada, a gradska vlast i dalje traži rješenja

Mrak-Taritaš: Model najma stanova gotov do kraja godine

Deložacija obitelji Malić iz stana u Ulici Ivane Brlić Mažuranić na zagrebačkoj Malešnici danas nije provedena, odlukom suca nadležnog za slučaj, priopćili su nam iz Gradskog ured za imovinsko-pravne poslove, koji je, po rješenju Općinskog građanskog suda, i naložio današnje prisilno iseljenje iz stana obitelji koja je u stan provalila 2003. godine.

Usporedba isplativosti kupnje i iznajmljivanja stanova

Kako navode iz Grada, Goran Malić je podnio zahtjev za ugovor o najmu stana, što je odbačeno jer je njegova supruga Nikolina Malić još 2006. kupila POS-ov stan od 131,80 kvadrata U Španskom, za sebe, supruga i troje djece. Taj je stan potom, prema evidenciji GSKG-a, prodan trećoj osobi 2010. godine.

Dug za režije za stan u Ivane Brlić Mažuranić 60, prema podacima Holdinga, 25. veljače iznosio je 37.928,46 kn. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene