Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplatilo se

Umirovljenik iz Ogulina igrao 60 godina pa osvojio 200 tisuća eura: "Imao sam dobar osjećaj taj dan..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na blagajnu Hrvatske Lutrije ovoga je tjedna stigao sretni dobitnik iz Ogulina, koji je 18. kolovoza na Eurojackpotu osvojio 200.778,30 eura.

"Imao sam dobar osjećaj taj dan", ispričao je djelatnicima ovaj, kako kažu, dobrodušni umirovljenik kojeg je samo jedan broj dijelio od osvajanja Jackpota.

"Ustao sam rano pa sam kao i obično pogledao rezultate Eurojackpota na mobitelu. Kad sam shvatio što sam sve pogodio, nisam se odmah odao", prepričao je kroz smijeh. "Dok sam gledao brojeve, supruga me pitala jesam li što pogodio, a ja sam joj samo odgovorio – nešto će biti".

Pročitajte i ovo Jezero Loch Ness - 2 slavna nessie Pojavile se nove fotografije misterioznog čudovišta iz Loch Nessa? "Rijetkost je vidjeti nešto tako jasno na površini"

Ovaj simpatični dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije. Igrati je počeo prije 60 godina. "Brojevi su se tada još rukom upisivali na listiće, a čim je stigao u Hrvatsku, prebacio sam se na Eurojackpot".

Svoj dobitak podijelit će s obitelji, a igračima Hrvatske Lutrije poručuje: "Samo budite uporni i igrajte!".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene