Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna priča

Pogledajte TRENUTAK paljenja božićnih lampica na Zrinjevcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poseban ugođaj vlada u središtu Zagreba. Zrinjevac, prekrasan park koji je posljednjih godina postao jedno od omiljenih okupljališta tijekom prosinca, započeo je svoju blagdansku bajku.

Nekoliko tisuća lampica zasvijetilo je točno u 19:45 u prijenosu UŽIVO u Dnevniku Nove TV. Time se i označio početak događaja kojim se Zagreb svrstao u društvo svjetskih metropola.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Nakon huškanja Plenković odgovorio Domovinskom pokretu: "Priopćenje im je briljantno, a logički slijed im je još briljantniji" Slika nije dostupna Sa suprugom FOTO Evo gdje Milanović slavi Božić!

Već godinama, Zrinjevac je mjesto koje svojim božićnim ruhom, ali i programom privlači ljude iz cijele zemlje, a sve je atraktivniji i u turističkim paketima.

Ove godine još je bogatije ukrašen, nekoliko tisuća lampica osvjetljava svaki dio ovog parka. Osim bajkovitog izgleda, Zrinjevac će i svojim programom zaisgurno oduševiti baš sve uzraste.

Tu je i bogati glazbeni program, dnevno će se održavati dva koncerta, radnim danom počinju od 18 i traju do 22 sata, a vikendom će, od 11 sati.

Ovdje će se sve do 1. siječnja svaki dan plesati valcer, svirati jazz i blues. Ne smijemo zaboraviti gastronomsku ponudu, možete uživati u zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima, jabukama u šlafroku ili primjerice zapečenim štruklama.

Uz toplu čokoladu ili kuhano vino, uživajte i u suvenirima i božićnim ukrasima domaćih umjetnika. Ako se umorite od šetnj , u božićnoj idli moći ćete uživati u fijakeru, a najmlađi na poniju.

O zagrebačkoj povijesti pričat će vam povijesni kostimirani likovi. I to je tek dio ovogodišnjeg Adventa na Zrinjevcu. Razloga za doći ovdje u srce Zagreba zaista je puno!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene