Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanislav Zavadlav

Priveden brat Filipa Zavadlava: S plastičnom puškom opljačkao kladionicu, policija objavila detalje

Stanislav Zavadlav
Stanislav Zavadlav Vojko Basic/Cropix
Aktualno Galerija Stanislav Zavadlav Stanislav Zavadlav Foto: Vojko Basic/Cropix Brat Filipa Zavadlava Stanislav - 1 Brat Filipa Zavadlava Stanislav - 1 Foto: Nikola Vilic/Cropix +0 Brat Filipa Zavadlava Stanislav - 2 Galerija 1/3 >>
U ponedjeljak ujutro u Splitu je uz prijetnju oružjem opljačkana kladionica. Policija je u srijedu privela Stanislava Zavadlava.

Splitska policija u utorak popodne pronašla je i uhitila Stanislava Zavadlava, mlađeg brata trostrukog ubojice Filipa Zavadlava. 

Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom vezano uz događaj od 27. svibnja u Velebitskoj ulici u Splitu, priopćeno je.

Policijski službenici su 28-godišnjaka jučer pronašli i doveli u službene prostorije. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 27. svibnja 9 sati maskiran ušao u prostore kladionice nakon čega je iz torbe izvadio pušku s remenom nalik na kalašnjikov, te je od djelatnice tražio da mu preda novac, a nakon toga je preskočio pult, pretražio ladice i otuđio 229 €.

Također, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 13. svibnja na području Splita ušao u trgovinu i otuđio 800 €.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenih djela Razbojništvo i Krađa, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzoniku.

Policija je Zavadlava tražila od ponedjeljka zbog pljačke kladionice u Velebitskoj ulici. Počinitelj koji je upao u kladionicu preko lica je imao medicinsku masku, a na glavi šiltericu i kapuljaču. Nosio je plastičnu pušku.

Istraživanje je u tijeku.

Stanislav Zavadlav Stanislav Zavadlav Foto: Vojko Basic/Cropix

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene