Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen dvojac osumnjičen za postavljanje eksploziva u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku privedeni su Tomislav Krmek i Damir Zovko.

Njih dvojicu, inače bivše pripadnike pričuvnog sastava Interventne policije, sumnjiči se da su prije dva dana postavili eksploziv pod automobil u vlasništvu obitelji Smoljko. 

Pročitajte i ovo Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti" Nova dionica za brzu cestu - 6 Doznaje Dnevnik Nove TV "Ovo je pokazatelj da građani mogu utjecati na projekte": Hrvatske ceste odustaju od planirane dionice brze ceste Dubrovnik - Zračna luka Čilipi

Motiv postavljanja eksploziva navodno je tučnjava u novogodišnjoj noći. 24-godišnji Tomas Smoljko, zajedno s prijateljima, sukobio se s dvojicom osumnjičenika ispred jednog dubrovačkog kafića, a dvojac je neraščićene račune očito želio poravnati eksplozivom, za što im prijeti kazna zatvora do osam godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene