Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza akcija vatrogasaca

Ugašen požar koji je buknuo u trgovini na glavnom osječkom trgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brzom intervencijom profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca, za pola sata je pod nadzor stavljen a onda i ugašen požar koji je u 9 sati buknuo u skladištu u trgovini sportske opreme "Ferivi" na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića.

Zapovjednik smjene osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Zoran Pakšec kazao je novinarima na mjestu događaja kako je požar izbio u nepristupačnom dijelu skladišta, uz veliku količinu dima i vrlo visoku temperaturu, pa su se u akciji, uz brze izmjene vatrogasaca, koristile i termo-kamere.

Trgovina je evakuirana i nije bilo ozlijeđenih, uz pomoć djelatnika trgovine spašen je i dio robe, čime je smanjena šteta, a požar je oko 9,30 sati stavljen pod nadzor, rekao je.

Dodao je kako je požarište sanirano, uz velike napore, te da će se uzrok požara utvrditi policijskim očevidom.

Napomenuo je kako je u gašenju u početnoj fazi sudjelovalo devet vatrogasaca s dva vozila, a nakon toga je zatražena pomoć i dva dobrovoljna vatrogasna društva i zbog raščišćavanja požarišta. (Hina)

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene