Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema promjena'

Reakcija na zdravstveni odgoj: 'Ne šaljite djecu na nastavu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Vigilare najavila je nove tužbe Ustanovm sudu, ali i pozvala roditelje da djecu ne šalju na nastavu zbog izostanka mogućnosti izbora programa.

Za udruge Grozd i Vigilare nema značajnih promjena u novom kurikulumu Zdravstvenog odgoja. Udruga Vigilare najavila je nove tužbe Ustanovm sudu, ali i pozvala roditelje da djecu ne šalju na nastavu zbog izostanka mogućnosti izbora programa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poruka Crkvi Jovanović biskupima: Ne miješajte se u zdravstveni odgoj jer za to niste nadležni! Slika nije dostupna U Agenciji sve demantiraju GROZD: 'Zdravstvenim odgojem u škole se uvodi homoseksualna propaganda'

''Ja bi rekao da je danas tužan dan za dijalog i demokraciju za Hrvatsku jer što vidimo vidimo zlouporabu političke moći od ministra i njegovih stručnjaka'', rekao je Vice John Batarelo, predsjednik udruge Vigilare.

>>Povlači se dio literature za zdravstveni odgoj!

Iz Grozda također naglašavaju kako je program ostao uglavnom isti, ali da i dalje nisu poštovana prava roditelja na izbor programa.

''Mi preporučamo roditeljima da kroz vijeće roditelja artikuliraju svoje mišljenje da inzistiraju na svom pravu da mogu izabrati program, donosno da budu dva programa'', rekla je Kristina Pavlović, predsjednica Udruge GROZD.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene