Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u koaliciji

Novi pokušaj dogovora o Zakonu o udomiteljstvu, HNS pripremio amandmane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladajuća koalicija u sve većim je problemima zbog Zakona o udomiteljstvu.

Za prijedlog ministrice Nade Murganić, koji ne predviđa da djecu udomljavaju istospolni partneri, osim HNS-a neće glasati ni neki zastupnici manjina, a Klub Milana Bandića odlučit će prema savjesti.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Peđa Grbin Parlamentarni izbori Grbin: "S jedan posto proračuna moguće je podići standard građana"

U utorak se očekuje i sastanak vladajućih klubova u vezi sa zakonom, za koji je HNS pripremio amandmane. HDZ-ovci pak brane zakonsko rješenje.

"Ja mislim da je ono dobro, ali naravno o tome postoje različita mišljenja i njih treba uskladiti naprosto", kazao je Željko Reiner, potpredsjednik hrvatskog Sabora.

"Onda ne vidim apsolutni nikakav problem kao što su govorili neki moji kolege političari, konkretno Božo Petrov, da bi se djecu dovelo u nekakav nepovoljan ili bilo kakav drugi odnos ako bi njihovi udomitelji ili oni koji bi brinuli o njima bili homoseksualni par", smatra saborski zastupnik Peđa Grbin

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene