Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Tjedan odmora vrijedan''

Ministar o projektu koji bi vas mogao razveseliti: "Dogovorili smo suradnju s više od 80 tvrtki, cijene će biti 50 posto niže"

Ministar turizma Gari Capelli na sjednici Vlade rekao je da će se za vrijeme uskrsnih praznika provesti novi projekt Ministarstva i Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o projektu ''Tjedan odmora vrijedan'', koji domaćim turistima omogućuje 50 posto niže cijene turističkih usluga od 10. do 19. travnja.

''Tjedan odmora vrijedan'' projekt je Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma koji bi domaćim turistima trebao omogućiti niže cijene turističkih usluga u danima od 10. do 19. travnja. O tom je projektu na današnjoj sjednici Vlade govorio i ministar turizma Gari Capelli.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati

''Zasad smo se dogovorili s više od 80 tvrtki u Hrvatskoj, od Croatia Airlinesa, hotelijera, restorana... da napravimo akciju za domaće u tih tjedan dana. Bit će im ponuđeno 50 posto popusta na ulaznice za Plitvička jezera, hoteli i restorani nudit će menije za 50 posto jeftinije'', rekao je Capelli.

Kako piše na promotivnom letku Ministarstva turizma, turistički djelatnici svoje usluge mogu prijaviti već od sredine veljače, a tijekom ožujka će se početi i s velikom nacionalnom kampanjom koja će pozivati domaće goste da iskoriste pogodnosti koje nudi projekt.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene