Ministar turizma Gari Capelli na sjednici Vlade rekao je da će se za vrijeme uskrsnih praznika provesti novi projekt Ministarstva i Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o projektu ''Tjedan odmora vrijedan'', koji domaćim turistima omogućuje 50 posto niže cijene turističkih usluga od 10. do 19. travnja.


''Tjedan odmora vrijedan'' projekt je Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma koji bi domaćim turistima trebao omogućiti niže cijene turističkih usluga u danima od 10. do 19. travnja. O tom je projektu na današnjoj sjednici Vlade govorio i ministar turizma Gari Capelli.

Vezani članci Grafika broja privatnih iznamljivača (Foto: Dnevnik.hr) Je li turistička sezona podbacila? "Još uvijek nije alarmantno, no kod privatnih iznajmljivača je nešto drugačija situacija" Ministar turizma Garri Cappelli (Foto: Dnevnik.hr) Put do apartmana otežan turistima diljem zemlje, a ministar turizma kao da živi u paralelnom svemiru

''Zasad smo se dogovorili s više od 80 tvrtki u Hrvatskoj, od Croatia Airlinesa, hotelijera, restorana... da napravimo akciju za domaće u tih tjedan dana. Bit će im ponuđeno 50 posto popusta na ulaznice za Plitvička jezera, hoteli i restorani nudit će menije za 50 posto jeftinije'', rekao je Capelli.

Kako piše na promotivnom letku Ministarstva turizma, turistički djelatnici svoje usluge mogu prijaviti već od sredine veljače, a tijekom ožujka će se početi i s velikom nacionalnom kampanjom koja će pozivati domaće goste da iskoriste pogodnosti koje nudi projekt.