Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovna tučnjava

Potukli se turisti na Bačvicama: Policija privela dvojicu Norvežana, jedan završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći sa srijede na četvrtak nekoliko turista potuklo se na splitskim Bačvicama. Policija je privela dvojicu mladića iz Norveške, a jednom od njih pružena je liječnička pomoć.

Nekoliko turista potuklo se na splitskim Bačvicama oko 1 sat u noći sa srijede na četvrtak, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Policija je izašla na teren, a nakon što su se mladići u tučnjavi oglušili na njihova upozorenja, policajci su morali upotrijebiti sredstva prisile.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Uhićena su dvojica mladića iz Norveške u dobi od 20 godina. Policija ih je odvela u postaju, a kasnije je jedan od Norvežana zatražio liječničku pomoć. Prevezen je u splitsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je lakše ozlijeđen.

Oba mladića bila su pod utjecajem alkohola, pa ih je policija zadržala na triježnjenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi detalji događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene