Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspekcija utvrdila

U Sisku ni nakon požara Rafinerije nema onečišćenja zraka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzor nad dijelom Rafinerije nafte Sisak koji je pretrpio požar još nije moguć zbog vrlo visokih temperatura.

Nakon jučerašnjih eksplozija i velikog požara sisačke rafinerije inspekcija zaštite okoliša nije uočila prekoračenje dopuštenih vrijednosti onečišćujućih tvari u zraku. Podaci su prikupljeni iz tri mjerne postaje za praćenje kakvoće zraka.

Pročitajte i ovo Požar u Rotterdamu Drama u Rotterdamu Auto eksplodirao pa buknuo požar u zgradi. Tri su osobe nestale: "Bilo je zaglušujuće, svi su vrištali" Screenshot Gusti dim VIDEO Eksplozija u ruskoj kemijskoj tvornici, ozlijeđeno devetero ljudi

U dijelovima Rafinerije koji nisu bili pod požarom sanira se otpad nastao uslijed prestanka rada Rafinerije, izvijestili su iz Ministarstva okoliša. Nadzor nad dijelom Rafinerije koji je pretrpio požar još nije moguć zbog vrlo visokih temperatura pa će se obaviti nakon što se za to steknu uvjeti.

Podsjetimo, požar je buknuo jučer oko 10:30 sati, a ugašen je nakon tri sata. Vatra se razbuktala jer se zapalila nafta u cijevnim kanalima između nekoliko postrojenja. Šest vatrogasaca i dvojica radnika su se nagutala dima, ali nitko nije u životnoj opasnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene