Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dolazak dvojice brojača zastupnici su popratili pljeskom i preostale točke odglasovali na uhodani način – dizanjem ruku.


Novi konferencijski sustav u sabornici, ugrađen ljetos i plaćen 1,7 milijuna kuna, danas je ipak zakazao pa su zastupnici neke točke odglasovali na stari, uhodani način – dizanjem ruku.

Vezani članci Gordan Jandroković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Jandroković o iznajmljivanju sabornice: "Volio bih da i neke druge stranke organiziraju takve sastanke u Hrvatskoj" 14. sjednica Sabora na kojoj su fotelje većinom prazne (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) HDZ iznajmio sabornicu europskim pučanima: Oporba tvrdi da su privatizirali Sabor, HDZ uzvraća - "Takva je praksa"

Krenulo je dobro, predsjedsjednik Sabora Nenad Stazić (SDP) uputio je zastupnike što im je raditi: 'Glasanje ćemo obaviti elektroničkim putem ... ispod vaših kartica imate ova tri puceta, zeleno, bijelo i crveno'.

Velik dio glasovanja prošao je glatko, najveći broj točaka odglasovan je 'elektronički', no onda se sustav 'zablokirao'.

Jandroković se žali na Milanovića: On vrijeđa zastupnike!

Zastupnici su bezuspješno u nekoliko navrata pokušali glasovati, ali nisu uspjeli, pa je Stazić pozvao saborsku tehničku službu da dođe na galeriju.

Dolazak dvojice brojača zastupnici su popratili pljeskom i preostale točke odglasovali na uhodani način – dizanjem ruku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook