Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tu sreće

U Saboru zakazao sustav elektroničkog glasovanja plaćen 1,7 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolazak dvojice brojača zastupnici su popratili pljeskom i preostale točke odglasovali na uhodani način – dizanjem ruku.

Novi konferencijski sustav u sabornici, ugrađen ljetos i plaćen 1,7 milijuna kuna, danas je ipak zakazao pa su zastupnici neke točke odglasovali na stari, uhodani način – dizanjem ruku.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Možemo na Markovu trgu Ivan Turudić Možemo! na Markovu trgu ostaje cijelu noć, reagirao HDZ: "Predlažemo Benčić da se veže lancima, igrokaz bi bio efektniji!"

Krenulo je dobro, predsjedsjednik Sabora Nenad Stazić (SDP) uputio je zastupnike što im je raditi: 'Glasanje ćemo obaviti elektroničkim putem ... ispod vaših kartica imate ova tri puceta, zeleno, bijelo i crveno'.

Velik dio glasovanja prošao je glatko, najveći broj točaka odglasovan je 'elektronički', no onda se sustav 'zablokirao'.

Jandroković se žali na Milanovića: On vrijeđa zastupnike!

Zastupnici su bezuspješno u nekoliko navrata pokušali glasovati, ali nisu uspjeli, pa je Stazić pozvao saborsku tehničku službu da dođe na galeriju.

Dolazak dvojice brojača zastupnici su popratili pljeskom i preostale točke odglasovali na uhodani način – dizanjem ruku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene