Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osječke novine prepune su oglasa u kojima se nude sobe za 'seks na brzaka'.


Naime, bez ikakvih problema u Osijeku se mogu iznajmiti sobe na sat, dva ili duže, a postoji i mogućnost cjelodnevnog boravka u sobi s ljubavnikom ili ljubavnicom.

>> Hrvati se 'oslobodili': U sex shopovima i umirovljenici

Vezani članci Gradska skupština (Foto: Patrik Macek/Pixsell) Zagreb: Prihvaćena odluka o visini paušalnog poreza na području Zagreba - 350 kuna po krevetu! Otok Prvić u šibenskom arhipelagu (Foto: Duško Jaramaz/Pixsell) Otočni sabor u Šibeniku očekuje da paušal za iznajmljivače bude određen prema najnižoj cijeni

Novinari Glasa Slavonije zvali su telefonske brojeve iz oglasa i došli do jako zanmljivih informacija. Cijena po osobi za jednu noć, odnosno za nekoliko sati, je na nekim mjestima 50 kuna i gosti na raspolaganju imaju posteljinu, ručnike, toplu vodu i televizor, kao i parking. I to sve u Višnjevcu.

U Josipovcu pak najam sobe na nekoliko sati stoji oko 330 kuna dok je u Kirovoj ulici u Osijeku dvokrevetna 200, a jednokrevetna 150 kuna. Naravno, uz dogovor mogu se srediti i dodatni kondomi, ručnici, a ni diskrecija nije upitna.