Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalna djela

U Nerezinama na Lošinju ukradeni drveni brodski jarboli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Krku kradljivac iz 'Mazde' odnio autoradio od nekoliko tisuća kuna, a na riječkim Pećinama iz kombija 'Renault Master' ukradeno je više komada različitog električnog alata vrijednog više tisuća kuna.

Nekoliko drvenih brodskih jarbola dužine više od deset metara ukradeno je na Malom Lošinju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Jarboli su bili ostavljeni na parkiralištu u mjestu Nerezine, a prema prijavi policiji nestali su između 11. i 21. lipnja. Na koji način je nepoznati kradljivac, ili više njih, odnio jarbole, a da ga nitko nije primjetio utvrđuje policija koja traga za njim.

>> Ukradeno 30 ovaca s farme kod Dalja

Tvrtka iz Lošinja oštećena je za više desetaka tisuća kuna na koliko se procjenjuje vrijednost ukradene brodske opreme.

Na otoku Krku kradljivac je pak provalilo u 'Mazdu' na parkiralištu i odnio autoradio vrijedan nekoliko tisuća kuna, a na riječkim Pećinama iz kombija 'Renault Master', zagrebačke tvrtke ukradeno je više komada različitog električnog alata vrijednog više tisuća kuna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene