Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav 'ulov'

U moru kraj Lovrana pronašla detonator granate!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša je čitateljica u moru kraj Lovrana pronašla nesvakidašnji predmet. Za stvarčicu koja se presijavala na suncu mislila je da je limenka, no pokazalo se da je nešto sasvim drugačije.

Jedna nam je čitateljica poslala nam fotografiju nečega za što isprva nije bila sigurna što je. Kaže kako su u valovitom moru na plaži u Lovranu ugledali nešto što se presijavalo na suncu. Isprva su pomislili da se radi o limenci, no ipak su to uspjeli izvaditi iz mora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

>> Otočac: Na ogradu kuće 81-godišnjakinje postavio bombu

Čitateljica je odmah pomislila kako se radi o bombi, te je po povratku u Zagreb obavila malo istraživanje na Internetu. 'Nakon istraživanja po internetu, shvatila sam da sam bila u pravu. Naime, riječ je o upaljaču (detonatoru) granate, koji je veoma opasan ako nije deaktiviran, odnosno ukoliko je još uvijek u funkciji, što mi je rekao otac (bivši hrvatski branitelj).  Sada mi je veoma žao što nisam uzela to sa sobom, ali sam odložila na skriveno i ljudima sigurno mjesto', napisala nam je Marijana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene