Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena je

Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje

Prostitucija, ilustracija
Prostitucija, ilustracija Foto: Getty Images
Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Republike Peru te nad dvjema državljankama Republike Venezuele (37 i 26 g.) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucija.

34-godišnja Peruanka organizirala je prostituciju u iznajmljenim stanovima u više gradova u Hrvatskoj, uključujući Varaždin, a do klijenata je dolazila preko mobitela i profila kreiranih na internetu.

Nudila je seksualne usluge dviju Venezuelki (37 i 26) te je potencijalnim korisnicima davala upute o mjestu i vremenu pružanja usluga, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Bolovanje, Ilustracija - 2 problemi za poslodavce u BiH Susjedi muku muče s bolovanjima, neki su razlozi nevjerojatni: "Muškarac je na bolovanju jer čuva trudnoću..."

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Venezuelka je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. 

Žene iz Venezuele koje su pružale seksualne usluge prekršajno su prijavljene. Kod jedne od njih je pronađeno i 0,4 grama ecstasyja, zbog čega joj je također izdan prekršajni nalog.

Pročitajte i ovo Nestanak zrakoplova Malaysia Airlinesa - 3 Sve što znamo o tragediji Deset godina od najvećeg misterija zrakoplovstva: Što se dogodilo s 239 osoba?

Prostitucija i u Dubrovniku

Dubrovački policajci priveli su 28-godišnjeg muškarca pod sumnjom za kazno djelo Prostitucija.

Nakon opsežne potrage, muškarac je uhićen u srijedu na graničnom prijelazu Vinjani Gornji, a sumnjiči ga se da je od 25. siječnja do 8. veljače poticao državljanku Argentine (40) na pružanje seksualnih usluga na području Dubrovnika za različite novčane iznose, ovisno o vrsti pružene usluge.

Zaradu su međusobno dijelili po pola, a 40-godišnjakinja u tom periodu muškarcu uplatila najmanje 1.800 eura, dok je ostata zarađenog novca zadržala za sebe.

28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu, dok je 40-godišnja argentinska državljanka prekršajno sankcionirana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene