Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio mu je i rođendan

"Sjedio sam u autu i na jednom portalu vidio da je osvojena petica": Sretni dobitnik odjurio direktno na blagajnu Lutrije

Prodajno mjesto Hrvatske Lutrije
Prodajno mjesto Hrvatske Lutrije Foto: Hrvatska Lutrija
Sretni dobitnik petice na Eurojackpotu o dobitku je pročitao na jednom portalu. Odmah je produžio na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

U Hrvatskoj je osvojen dobitak petice na Eurojackpotu od gotovo milijun kuna, a sretni dobitnik je na blagajni Hrvatske Lutrije prepričao trenutak u kojem je shvatio da je riječ baš o njemu.

"Sjedio sam u autu i na jednom od portala vidio vijest da je u Hrvatskoj osvojen dobitak, pet pogodaka", rekao je. "Kad sam otvorio članak, uočio sam da je listić uplaćen u Ulici grada Vukovara 72, odnosno na adresi gdje sam i ja uplatio za to kolo, a tada sam vidio da je uplaćeno šest kombinacija u iznosu od 90 kuna", ispričao je sretni dobitnik, koji se tada prisjetio svojih brojeva i shvatio da je njegov listić dobitni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada

Pročitajte i ovo Listići Provjerite listiće U jednom izvlačenju čak četiri dobitka iz Hrvatske! Poznato gdje su uplaćeni dobitni listići

Bez razmišljanja je direktno produžio na glavnu blagajnu po dobitak od 958.252,66 kuna.

"Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih onako bezveze još prije nekoliko godina", rekao je tom prilikom. "Gotovo svaki tjedan odigram barem za jedno izvlačenje Eurojackpota, uvijek šest kombinacija, pa što bude, bude. A ovog puta je to bilo prodajno mjesto u sklopu kojeg je i glavna blagajna, kao da sam znao da ću se vratiti", dodaje kroz smijeh igrač koji je ovih dana proslavio i rođendan.

Pročitajte i ovo Ivana Lazić Nije ni znao za dobitak Pričekala da budu sami pa mu šapnula: "Oprostite, ali osvojili ste 14 milijuna kuna"

Pročitajte i ovo PR Primalja iz okolice Zagreba preuzela ključeve apartmana

"Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje jednu dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i, naravno, biti u igri za neke nove dobitke, u koje i dalje vjerujem", kazao je sretnik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene