Ivana Lazić
Ivana Lazić Foto: Hrvatska Lutrija

U Zaprešiću je osvojen milijunski Jackpot. Sretni umirovljenik nije ni znao da ima dobitni listić.


Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigli su dobitnici iz Zaprešića, koji su u izvlačenju od 27. kolovoza osvojili Jackpot Lota 7 u iznosu od 14.207.184,75 kuna. Riječ je o umirovljenicima koji gotovo tjedan dana nakon izvlačenja nisu ni znali da su ostvarili dobitak, priopćili su iz Hrvatske Lutrije.

Hrvatska lutrija Na lotu osvojio 14 milijuna kuna: Hrvatska lutrija objavila gdje je uplaćen listić. Pao i dobitak od 400.000

Hrvatska Lutrija, ilustracija "Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan..." Dobitnik iz Vinkovaca osvojio pozamašni iznos

"Gospodin je naš igrač i jednom tjedno dolazi na kiosk kako bi odigrao svoje igre Loto 7 i Eurojackpot", pojasnili su. Tako je i krajem prošlog tjedna gospodin došao na prodajno mjesto Lutrije kako bi uplatio nove listiće, a prodavačici je tom prigodom dao stare listiće kako bi provjerio ima li neki dobitak. 

Ona ga je prvo zamolila da malo pričeka kako bi osigurala da nema nikoga u blizini, a kada su ostali sami, prišapnula mu je 'Oprostite što ste morali malo čekati, ali evo vi ste osvojili 14 milijuna kuna!'"

Sretnu vijest umirovljeniku je priopćila djelatnica Hrvatske Lutrije Ivana Lazić, koju su odmah proglasili "prodavačicom sretne ruke".  

"Radim u Hrvatskoj Lutriji tek dva mjeseca i ne mogu vam opisati kako sam osjećala kad sam shvatila da sam upravo ja donijela sreću našem igraču. Tog sam trenutka pomislila na sve igrače koje sam tog dana uslužila, a osmijeh mi već danima ne silazi s lica kad pomislim da je netko skakao od sreće kad je shvatio da je njegova kombinacija bila dobitna", rekla je Ivana Lazić, prodavačica kod koje je listić uplaćen u Zaprešiću.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju