Ilustracija
Ilustracija Foto: Zoe Sarlija / PIXSELL

Na radost brojnih mališana u Glini će biti postavljeno umjetno klizalište na otvorenom, koje će mladi moći koristiti besplatno tijekom mjesec dana.


Klizalište za djecu glinskog dijela Banovine osigurala je Sisačko-moslavačka županija, koja se odrekla tradicionalnog Božićnog prijema, a novac je usmjeren za klizalište koje se postavlja u središtu Gline.

Klizalište se otvara u srijedu, 21. prosinca u 11 sati, a bit će otvoreno do subote, 21. siječnja iduće godine.

Kako je najavljeno, u programu otvaranja nastupit će pjevač Boris Rogoznica, a djeca će moći sudjelovati u zanimljivim vježbama i aktivnostima na ledu, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Ulice Pekinga - 4 VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

Vjosa Osmani Kosovo potpisalo pristupnicu za članstvo u EU-u: "Povijesni dan za sve koji su žrtvovali živote i bili suočeni s genocidom i okupacijom"

Svi posjetitelji moći će se ugrijati toplim napitcima, a organizirana je i bogata gastroponuda.

Klizalište će raditi svaki dan od 16 do 22 sata, a osim besplatnog klizanja, svi će moći besplatno iznajmiti klizaljke.

Klizalište u Glini obogatit će program glinskog Adventa, koji priprema Grad Glina. Ovo je druga godina zaredom da Sisačko-moslavačka županija u Glini osigurava klizalište za djecu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju