Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar otklonjen, promet vraćen

Zagrebom opet voze tramvaji

Javni prijevoz u Zagrebu
Javni prijevoz u Zagrebu Foto: ZET
Tramvajski promet u istočnom dijelu Zagreba u potpunosti je uspostavljen nakon uspješnog otklanjanja kvara, priopćio je ZET.

U cijelosti je uspostavljen tramvajski promet u istočnom dijelu Zagreba, izvijestili su u srijedu navečer iz Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET).

"Nakon što je danas u 17,05 sati uspostavljen tramvajski promet između Dubrave i Dupca, od 19,40 vraćen je napon u zonu Kvaternikovog trga i Vlaške ulice. Istovremeno, postupno se uspostavlja tramvajski promet od Maksimirske do Dubrave - čime je u cijelosti uspostavljena prometna povezanost u istočnom dijelu grada te je normalizacija u tijeku", priopćila je Služba za odnose s javnošću ZET-a. Iz ZET-a su zahvalili sugrađanima na strpljenju.

Pročitajte i ovo Nezadovoljno osoblje - 5 Liječnici progovorili Zagrebačka traumatologija u kolapsu: "Glavni je problem kadrovska devastacija"

Razlog prekida tramvajskog prometa bio je kvar u ispravljačkoj stanici Dubrava koji je uspješno otklonjen zahvaljujući intenzivnom radu servisnih ekipa ZET-a, Končara i HEP-a.

Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba Hini je rekao da je tramvajski promet od Dupca do Maksimira bio u prekidu od ponedjeljka od 6 sati, a dodatno je zbog radova na modernizaciji ispravljačke stanice Patačićkina bez napona danas od 15,20 bila zona Kvaternikovog trga i Vlaške ulice.

Pročitajte i ovo Marko Šoštarić, dekan Fakulteta prometnih znanosti Za Dnevnik Nove TV Dekan Fakulteta prometnih znanosti: "Autonomna vozila povećat će razinu sigurnosti na cestama"

U vrijeme prekida tramvajskog prometa putnici su se prevozili autobusima ZET-a. Na istoku Zagreba je danas u poslijepodnevnim satima došlo do velikog zastoja u tramvajskom prometu koji se protezao gotovo do centra grada, a od Dubrave pa skroz do Draškovićeve ulice tramvaji su stajali u koloni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene