Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici progovorili

Zagrebačka traumatologija u kolapsu: "Glavni je problem kadrovska devastacija"

Aktualno Galerija Nezadovoljno osoblje - 1 Nezadovoljno osoblje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nezadovoljno osoblje - 2 Nezadovoljno osoblje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nezadovoljno osoblje - 3 Nezadovoljno osoblje - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nezadovoljno osoblje - 4 Nezadovoljno osoblje - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nezadovoljno osoblje - 5 Galerija 1/5 >>
Sedamnaest liječnika Klinike za traumatologiju u Zagrebu upozorava na raspad organizacije i lošu skrb za pacijente pod trenutnim predstojnikom.

Loša je situacija u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Već se izvještavalo o problemima u toj bolnici, a u novom dopisu koji je potpisalo čak 17 liječnika zagrebačke traume otkriveni su novi detalji.

Nezadovoljno osoblje tvrdi da se ne radi o sukobu zaraćenih klanova, već da se pod trenutnim predstojnikom klinike organizacijska struktura raspala zbog čega pacijenti dobivaju lošiju skrb nego prije, a osoblje radi u nemogućim uvjetima.

Pročitajte i ovo Zastoj tramvaja u Vlaškoj zbog nestanka struje - 5 Popravak u tijeku ZET u problemima: Dijelom Zagreba i dalje ne voze tramvaji

Pročitajte i ovo Svađa u Domovinskom pokretu - 5 Iznio teške optužbe Novi problemi u Domovinskom pokretu: Izbacili još jednog člana - "Bogu hvala"

"Obraćamo vam se kao djelatnici Klinike za traumatologiju, a obzirom na postupanje pojedinih profesionalaca specijaliziranih za odnose sa javnošću koji plasiraju posve netočne informacije, u namjeri da senzibiliziraju javnost za nadolazeće izvješće povjerenstva. Nema nikakvih klanova na Klinici za traumatologiju, glavni problem je kadrovska devastacija. Ona je rezultat prije svega postupanja
predstojnika, za čijeg mandata nije stigao niti jedan specijalist", upozorava nezadovoljno osoblje Klinike za traumu KBC Sestre Milosrdnice.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene