U subotu oko 20:15 u u mjestu Lukšići kod Kupinečkog Kraljevca ubijen je muškarac a jedna je osoba ozlijeđena. Policija je priopćila da je osoba koja se sumnjiči za ubojstvo pronađena mrtva.

Galerija


U kući u mjestu Lukšići kod Kupinečkog Kraljevca iz vatrenog oružja je ubijen muškarac, dok je jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu, priopćila je policija. 

Ubojstvo se dogodilo u subotu oko 20:20 sati, a ubojica nedugo potom pronađen mrtav u automobilu parkiranom u šumi.

Policija je jutros objavila da je najprije došlo do verbalnog sukoba u kući između 40-godišnjaka i 64-godišnjaka, nakon čega je mlađi muškarac vatrenim oružjem ozlijedio 30-godišnjakinju. Potom je istim oružjem ubio 64-godišnjaka.

"Nakon toga se osobnim automobilom marke Passat zagrebačkih registarskih oznaka s mjesta događaja udaljio na područje Kupinca u šumski predio Mikuševići, gdje je u automobilu počinio samoubojstvo. Tridesetogodišnjakinja je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena", priopćila je PU zagrebačka.

Policija nije otkrila više detalja o ovoj tragediji, no Hina je javila da su od stanovnika Kupinečkog Kraljevca doznali da je sin iz vatrenog oružja ubio oca te ranio šogoricu, pri čemu je ona dobila više prostrjelnih rana, ali da se nalazi izvan životne opasnosti.