Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu dugo bili na slobodi

VIDEO Pogledajte trenutak bijega dvojice zatvorenika u Osijeku: Na vrhu zida glasno su kriknuli

Dva muškarca pobjegla su jutros iz zatvora u Osijeku, no nisu dugo bila na slobodi.

Policija je potvrdila bijeg dvojice zatvorenika iz osječkog zatvora. Pobjegli su u 10:05, a već u 10:29 pravosudni policajci su ih uhvatili i vratili u zatvor. 

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Na snimci bijega, koja se već pojavila, vidi se kako dva muškarca skaču s ograde, deru se i bježe. Snimku nam je ustupio portal Index.hr.

U Ministarstvu pravosuđa događaj kvalificiraju kao pokušaj bijega. Riječ je o stranim državljanima. To su prve informacije kojima raspolaže Središnji ured za zatvorski sustav.   

"Sve okolnosti pokušaja bijega se utvrđuju", objasnili su u Ministarstvu. Još će se utvrditi kako su zatvorenici uspjeli preskočiti ogradu i je li bilo eventualnih propusta. 

Zatvor u Osijeku tek treba sastaviti izvješće o događaju. 

I prije mjesec dana bježalo se iz zatvora u Osijeku. Tada je ogradu preskočio maloljetnik (17) koji je bio u istražnom zatvoru. Policajcima je trebalo nešto više od pola sata da ga uhvate. 

Prije nekoliko dana pritvorenik ekstradicijskog pritvora pobjegao je pravosudnim policajcima u Zagrebu na povratku s ročišta. Muškarac (33) popeo se preko ograde koja odvaja dvorište Općinskog kaznenog suda i susjedno gradilište.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene