Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTETILA MUP

Iz zgrade u kojoj je sjedište krim-policije nestalo 130 tisuća kuna. Osumnjičena namještenica, pogledajte što je ispričala istražiteljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zbog sumnje u lažno prijavljivanje kaznenog djela i pronevjere na štetu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Policijske uprave zagrebačke.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zaposlenom u Odjelu pisarnice Policijske uprave zagrebačke zbog sumnje u lažno prijavljivanje kaznenog djela i pronevjere na štetu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, priopćeno je u ponedjeljak iz policije.

Žena radi u Nalaznom odjelu, koji je smješten u Henizelovoj 98, sjedištu krim-policije, doznaje Jutarnji list.

Kolegicu sumnjiče da je kao namještenica u Odjelu pisarnice, početkom veljače 2022. godine, lažno prijavila da joj je nepoznati počinitelj prijetio medicinskom iglom te ukrao novac. Više puta je, kako se sumnja, od srpnja 2021. do siječnja 2022. godine, kao namještenica u Policijskoj upravi zagrebačkoj, protupravno prisvojila ukupno 130.000 kuna, koje su joj bile povjerene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna provodi se istraga Sindikalni povjerenik iz požeške bolnice osumnjičen da je iz kase uzajamne pomoći uzeo više od milijun kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DORH istražuje Prijavljena djelatnica Zračne luke Rijeka: Bez pokrića s računa podigla 780.000 kuna?

Protiv 48-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene