Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA NEKE LOKACIJE ĆE BITI NATJEČAJ

Tomašević otkrio da će povećati broj kućica na Adventu, naveo i razlog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik otkrio je da će se ove godine povećati broj kućica na Adventu u Zagrebu, a naveo je i razlog.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je redovitu konferenciju za medije te je govorio o aktualnostima u Gradu Zagrebu. Teme su bile Advent, obilježavanje Praznika rada, spomenik holokaustu, solarizacija Zagreba...

Kada je u pitanju Advent, Tomašević je otkrio da će određene lokacije ostati javne dražbe, a za određene će biti raspisani natječaji.

Pročitajte i ovo Opet krive zastave u Zagrebu? BANDIĆEVA OSTAVŠTINA Je li Tomašević smanjio broj zastava po Zagrebu: Novi gaf u metropoli, koliko to sve plaćamo?

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević KONFERENCIJA ZA MEDIJE Zagreb uskoro prodaje Gradsku plinaru? Tomašević: ''Razgovarat ćemo nakon analize''

"Bit će fiksne cijene, a zatim će Povjerenstvo na temelju programa odabrati organizatora, koji će imati obvezu ne samo da odrade ugostiteljsku ponudu prijavljenu na natječaju nego i da odrade cijeli kulturni program tih 30 dana", objasnio je te dodao da će se povećati broj kućica jer se termin Svjetskog prvenstva u nogometu poklapa s Adventom te se očekuje veći broj posjetitelja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene