Obavijesti Video Pretražite Navigacija
donijet će se određeni zaključci

Prije pet godina je Plenković najavio da će "INA biti vraćena u hrvatske ruke". Ćorić otkrio: "O svemu idući tjedan"

Tomislav Ćorić - 3
Tomislav Ćorić - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Hoće li uskoro INA doći u hrvatske ruke? Ako se pitalo premijera prije pet godine, to se već trebalo dogoditi. No, danas je ministar Ćorić ipak otkrio da će se sljedeći tjedan na Vladi raspravljati o tome i donijeti određeni zaključci.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić u petak je najavio da idući tjedan na Vladi biti donesene odluke o otkupu INA-e.

"Sljedeći tjedan su na Vladi određene odluke i zaključci. U konačnici idemo u određenom smjeru, ali o tome sljedeći tjedan. O svemu sljedeći tjedan", rekao je za N1.

Pročitajte i ovo Tomislav Ćorić S punim entuzijazmom Ćorića vesele prijave za energetsku obnovu kuća, čak ih je 8000: Najavio je i neke nove poteze

Pročitajte i ovo Tomislav Ćorić ĆORIĆ O TRŽIŠTU Cijene goriva rastu, a što radi Vlada? ''Ako dođe do značajnije eskalacije..."

Podsjetimo, prošlo je točno pet godina otkad je premijer Andrej Plenković rekao da će "INA biti vraćena u hrvatske ruke" - bilo je to na Badnjak 2016. godine. "Donijeli smo političku odluku o povratku Ine u vlasništvo Republike Hrvatske", rekao je tada premijer.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene