Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ćorić vs. Ahmetović

Prepucavanje na Twitteru zbog cijene plina: "Izlupetali ste zdrav razum hrvatskih građana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ministar Tomislav Ćorić u Dnevniku Nove TV komentirao poskupljenje plina, SDP-ova Mirela Ahmetović podsjetila je na njegov komentar da bi cijena plina mogla pasti zbog LNG terminala na Krku.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić je u srijedu u Dnevniku Nove TV, između ostaloga, odgovarao na pitanja Mislava Bage o rastu cijena energenata.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Poziv u Banske dvore Premijer nije dugo trebao čekati odgovor: "Oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom" Mirela Ahmetović - 5 RAZOTKRIVANJE U DNEVNIKU NOVE TV U politiku je krenula sasvim slučajno, obožava pse, a rukomet joj je nedosanjani san: Upoznajte Mirelu Ahmetović

Pritom je rekao da Vlada neće zamrznuti cijene plina, ali da će uskoro predstaviti paket rješenja za poskupljenje energenata.

Na taj je razgovor ubrzo na Twitteru reagirala SDP-ova zastupnica Mirela Ahmetović. Podsjetila je na ministrovu izjavu iz lipnja 2020. godine kada je rekao da bi plin mogao pojeftiniti zbog LNG terminala na Krku

"Ništa, a?", komentirala je Ahmetović.

Nije dugo trebalo čekati na reakciju ministra.

"Cijeli svijet je suočen s plinskom krizom i rastom cijena energenata. Da, osjeti se i u Hrvatskoj, ali ćemo uvijek, za razliku od mnogih, imati sigurnu dobavu plina. Isključivo zahvaljujući LNG-u. Kritičari su se predomislili, ali dežurna lupetala ne znaju kad je dosta. (tć)", ustvrdio je Ćorić.

Prepirka tu nije stala te je Ahmatović napisala: "Ministre, 'dežurna lupetala' odjednom su postala predmet Vašeg interesa kad se ispostavilo da sam lupetala ispravno. Nasuprot Vama koji ste u večerašnjem Dnevniku izlupetali zdrav razum hrvatskih građana. A sigurna dobava plina? Da - za Vaše prijatelje Mađare", dodala je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene