Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produženi vikend

Tijelovo kao iz raja! Evo prijedloga kako ga provesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provedite Tijelovo i produženi vikend uživajući u hotelu Bluesun Elaphusa u Bolu, smještenom samo nekoliko metara od mora.

Bluesun hotel ima posebnu ponudu na Tijelovo koju možete iskoristiti za produženi vikend kojeg očekujemo.

Trodnevni paket po osobi uključuje tri noćenja u dvokrevetnoj standard sobi, bogatu buffet ponudu doručka i večere sa shoow cookingom, neograničeno korištenje fitnessa i Wellness&Spa Oaze (unutrašnji bazen i whirpool sa grijanom morskom vodom, vanjski bazen i whirpool sa morskom vodom, Infracrvena sauna, Turska sauna,Relax soba sa grijanim vodenim i keramičkim ležajevima, Tuš iznenađenja,Rimske saune: Laconium i Caldarium).

>>
Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Dobit ćete i 15 posto popusta na tretmane u Wellness centru, jedan sat Indoor golfa po osobi, animacijski program za djecu i odrasle. Imat ćete priliku uživati i u posebnoj večeri u pet sljedova u tradicionalnoj dalmatinskoj atmosferi konobe Vallum, probati vina u Vinariji Jako Vino i razgledavati vinarije s vodičem. U paket je uključen i besplatan parking te besplatan Wi-Fi.

Cijena po osobi za paket: 139 EURO / 1.050 KN.

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! Zračna luka Franjo Tuđman Zagrebačka zračna luka Pored aviona iz Beča nalazila se kutija, policija posumnjala na eksploziv

Ponude kako provesti Tijelovo, pogledajte na Crnom jaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene