Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isključena postrojenja

Tisuće Zagrepčana bez tople vode, pale i optužbe: "Da je bila brža intervencija, pitanje je kojeg bi razmjera bila havarija"

Aktualno Galerija Robert Krklec, direktor HEP proizvodnje Robert Krklec, direktor HEP proizvodnje Foto: DNEVNIK.hr Zapadni dio Zagreba bez tople vode narednog tjedna - 1 Zapadni dio Zagreba bez tople vode narednog tjedna - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zapadni dio Zagreba bez tople vode od idućeg tjedna - 2 Zapadni dio Zagreba bez tople vode od idućeg tjedna - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zapadni dio Zagreba bez tople vode od idućeg tjedna - 3 Zapadni dio Zagreba bez tople vode od idućeg tjedna - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Zapadni dio Zagreba bez tople vode narednog tjedna - 4 Galerija 1/6 >>
Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorio je frontu s HEP toplinarstvom, optužbom da su oni svojim radovima krivci za to što su deseci tisuća građana metropole od petka navečer bez tople vode.

Na optužbe su se promptno oglasili iz HEP Toplinarstva Zagreb. Tvrde da je pukla vodovodna cijev - poplavila im postrojenja koja su zatim isključena zbog sigurnosnih razloga.

Pročitajte i ovo Ilustracija gase i javnu rasvjetu Hladan tuš u Njemačkoj: Prvi veliki grad ugasio toplu vodu

"S obzirom da je tamo bila i policija i da smo mi to prijavili, oni provode istragu. Smatram da će tek istraga moći reći točno što se dogodilo. Za mene je najvažnije što nije bila pravovremena reakcija, tek nakon sat i 10 minuta je Vodovod i odvodnja zatvorila, što je praktički i uzrokovalo veliku poplavu u postrojenju. Naime, smatramo da je bila brža intervencija do toga ne bi došlo, pitanje je kojeg bi razmjera bila ta havarija", kaže Robert Krklec, direktor HEP proizvodnje.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene