Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kolinda Grabar Kitaorović odlučila je informirati naciju o svojim stavovima vezanim uz proslavu 20. obljetnice akcije Oluja.


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sazvala je izvanredno obraćanje kako bi građane informirala o svojim stavovima o proslavi 20. godišnjice akcije Oluje.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Bivšu predsjednicu već dugo nismo vidjeli, ali sada se pohvalila gdje uživa, neki su joj priznali da im baš fali Srdačan pozdrav Miroslava Škore i Kolinde Grabar-Kitarović - 1 Sad si ljube ruke, a prije su se ovako častili: "Jadna je država u kojoj se predsjednica bavi srpskim čokoladicama" i "iskoristio je HDZ koliko je mogao"

'To mora biti dan pobjede, a ne dan podjele. Oko tog datuma, 5. kolovoza ne smije biti prijepora. Mislim da središnja proslava može biti jedino u Kninu, a vojni mimohod prije ili nakon 5. kolovoza u Zagrebu. No, mora se voditi računa o troškovima s obzirom na stanje u državi', kazala je Grabar Kitarović.

'Pobjedu ćemo i ove godine jubilarno proslaviti u Kninu'

Vlada je osnovala odbora za organizaciju obljetnice Oluje koji bi se trebao sastati danas, a predsjednica je kazala kako je spremna sudjelovati u radu tog odbora.

'Pozivam sve da Dan pobjede u Kninu proslavimo na uljuđeni i dostojanstven način', poručila je Kolinda. Njezino obraćanje trajalo je nekoliko minuta, a pitanja nisu bila dopuštena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook