Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMINUO OD SRČANOG UDARA

Svi zdravstveni problemi Milana Bandića: Od moždanog udara do plućne embolije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je od posljedica srčanog udara u noći sa subote na nedjelju.

Problemi Milana Bandića sa zdravljem počeli su 2003. godine, kada je doživio moždani udar u dobi od 48 godina. Iako se relativno brzo oporavio, zadnjih je godina imao sve više problema.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

U prosincu 2018. u bolnici je završio zbog plućne embolije, nastale kao posljedica ugruška zbog prijeloma potkoljenice. Problem sa slomljenom nogom vukao je od početka studenoga. Kazao je da je za Dan mrtvih izvrnuo gležanj, ali ispalo je da je slomio nogu. Liječnici su mu htjeli staviti gips, ali to je odbio jer nije htio takav pred predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji ga je trebao odlikovati Redom prijateljstva.

Godinu dana ranije hitno mu je operiran bruh, nakon što je podignuo veliki kotao s grahom, a u listopadu iste godine morao je na ugradnju stenta, zbog ozbiljnog problema sa suženjem jedne od velikih srčanih žila.

Nedavno je morao i na operaciju glasnica, jer je gotovo sasvim izgubio glas. No, ništa ga nije zaustavilo da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene